εξοπλισμός λατομείων,μεταφορικές ταινίες

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΥΛΙΚΩΝ

Για την κάλυψη των αναγκών λατομικών μηχανημάτων, τεχνικών εταιρειών, μεταλλευτικών επιχειρήσεων όπως και οποιασδήποτε επιχείρησης απαιτεί διαλογή και διαβάθμιση υλικών, είμαστε σε θέση να παράσχουμε πλέγματα μεταλλικά και συνθετικά. Δραστηριοποιούμαστε στον εμπορικό τομέα (πώληση) όπως επίσης και στον τεχνικό (συντήρηση, αντικατάσταση, παροχή τεχνογνωσίας).

Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε μπορεί να καλύψει ανάγκες διαλογής γαιωδών υλικών σε λατομεία και εργοτάξια, εφαρμογές βιομηχανίας τροφίμων, λιπασμάτων, κεραμοποιίας παραγωγή πλαστικών, ανακύκλωση, διαχείριση απορριμμάτων κλπ. Προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή από εξειδικευμένες απαιτήσεις αυστηρής κοκομέτρησης και διαβάθμισης παραγόμενων υλικών με ελάχιστη ανοχή, έως διαχείριση και διαλογή κολλώδους και ρευστού υλικού.

Βασικό μας μέλημα και υψηλή προτεραιότητά μας, παραμένει ανέκαθεν η κορυφαία ποιότητα υλικών και παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με τους εγκυροτέρους και πιστοποιημένους διεθνείς οίκους παραγωγής. Η χρησιμοποίηση ανώτατης ποιότητας υλικών αποτελεί για μας το μοναδικό τρόπο για να χτιστεί μια καλή συνεργασία και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών μας.

Διαθέτουμε stock πλεγμάτων κατασκευασμένων από ποικιλία υλικών για εφαρμογή σε κάθε χρήση. Πλέγματα χαλύβδινα, ανοξείδωτα, ελαστικά και πολυουρεθάνης. Πλέγματα ειδικών χρήσεων όπως αντιστομωτικά, αντικολλητικά, για παχύρευστα και κολλώδη υλικά, για σκληρά υλικά. Καλύπτουμε όλες τις πιθανές απαιτήσεις όσον αφορά ειδικές διαστάσεις, όπως και custom made εξατομικευμένες κατασκευές.